شهید شعبانعلی وزین

روحانی شهید شعبانعلی وزین نام پدر: رجبعلی نام مادر: هاجر خاتون تاریخ تولد: 1335/02/24 تاریخ شهادت: 1359/11/29 محل شهادت: آبادان گلزار: شهدای معتمدی

ادامه مطلب

زندگینامه روحانی شهید حجت الاسلام شعبانعلی وزین
شهید شعبان علی وزین، از هنرمندانی بود که با اخلاص و طهارت باطنی اش باب جنت اللقاء را به روی خودش گشود و همچون پرستویی سبکبال به پرواز درآمد.
او به سال 1335 ش، در طبیعت همیشه بهار شهرستان بابل و در خانواده ای متدین پا به عرصه حیات نهاد.
آنگاه که دوران راهنمایی را در زادگاهش تمام کرد، چشم دلش را هوشیار گردانید و دل را مشتاق قدم نهادن در مکتب امام صادق علیه السلام دید، لذا فرصت را غنیمت شمرد و با عزیمت به حوزه علمیه قم دلش را همراه مسافران کوی دوست گردانید و بدین سان به جرگه شریف روحانیت پیوست.
این طلبه فعال و سخت کوش با عزم جازمش مقاطع مقدمات و سطح را گذراند و جدیت خاصی داشت تا عمل را رفیق شفیق آن علوم کند. اعتماد به نفس شگرفی داشت و در برابر ناملایمات روزگار، ملایم و انسانی قانع و کتوم بود تا آن جا که نزدیک ترین دوستانش از وضعیت نابسامان مالی او با خبر نشدند.
در تشییع پیکر پاکش، استاد مکرمش با شنیدن قناعت و فقر مالی او می گفت: چرا مرا از وضع او آگاه نکردید؟
آنگاه که درخت انقلاب جوانه زدن را آغاز کرد، ایشان در کنار مردم فعالیت های سیاسی اجتماعی اش را شروع و در حرکت های مردمی حضوری فعال داشت و آن گاه که درخت انقلاب به ثمر نشست و نغمه نه شرقی و نه غربی را در عرصه بین المللی به صدا درآورد، در کنار تحصیل و تتبع در کتب اسلامی، خدمات ارزنده ای در نهادهای مختلف از جمله سازمان مبارزه با مواد مخدر صورت داد، سپس در مراکز جهاد سازندگی و سپاه پاسداران هم رسالت تبلیغی خود را به خوبی انجام داد.
بادهای اندیشه منحرفین در برابر اعتقاد راسخش، از حرکت متوقف می شد چرا که با سخنرانی و ارشادهایش زمینه درک صحیح را برای جوانانی که در دام افکار پلید منحرفین گرفتار شده بودند فراهم می نمود.
با شروع جنگ تحمیلی، برای حفظ کیان نظام مقدس اسلامی به جبهه رهسپار شد، مدت ها در دفتر رسیدگی به جنگ زدگان در اهواز خدمت کرد و چندی در قسمت ترابری برای رساندن مبلغان حوزه به جبهه های مختلف تلاش نمود و مدت زیادی را در پست نمایندگی حاکم شرع اهواز به فعالیت پرداخت.
انس این طلبه رزمنده با کتاب، مجدداً وی را به قم و حوزه علمیه کشانید و به درس مشغول شد، اما بعد از مدتی هجرت دیگری نمود که در حقیقت، آغاز سعادت ابدیش بود.
در شهر آبادان سلاح به دست گرفت و قامت مردانگی برافراشت و رزمید؛ تا این که 26 بهمن 1359 با اصابت ترکش خمپاره به پیشانی همیشه در سجده اش، سجده ای خونین کرد و به حلقه ملکوتیان پیوست و مقام عند ربهم یرزقون را از آن خود نمود و پیکر پاکش پس از تشییع با شکوه در قم و بابل، در قبرستان معتمدی بابل به خاک سپرده شد.
درود خدا و رسولش به روان مجاهدانی که با نثار جانشان اسلام را یاری نمودند.
روحش شاد
منبع:از مجله افق حوزه 28فروردین1387

 

ویدئوها

صداها

کاربران آنلاین6
بازدیدکنندگان امروز 29
بازدیدکنندگان دیروز 399
کل بازدید ها 892531